Слухай, не пиздить про те, що один тільки чоловік ... якщо він у тебе був один, то що ти, сучка, тоді в сексі вмієш? .. і нафіг потрібна нам така фригідная нездари ... краще тоді вже малолітку зняти, та, напевно, трохи більше розповісти твого бачила і вміє ...
Так тебе, сучка, топити в тому лайні, до якого залізла сама або спробувати врятувати?
Хочеш, щоб відпустили і тебе і твого сисунів? не вірить ... по-моєму, очманіла, що таке взагалі може бути ... Так так чи ні?
Ах, так ... і чим же ти, блядь, можеш нас порадувати, здивувати, віддячити за це три дембелів?
Тільки май на увазі, блядь, хоч одному з нас не сподобається, угоду про те, що ми відпустимо і тебе і твого сина, анулюється відразу ...
Та ні, сучка, тут роздягайся, тут, прямо при сині ...
Роздягайся ... Я хіба невиразно сказав ...
Звичайно, повністю, а як же, лише повія, ще ...
І вже про себе: красива погань ...
В очі дивись, сука ... ось так, кофтинка, блузка, ліфчик, спідниця ... колготки, трохи порвані ... трусики акуратні, простенькі ... може, не бреше, що два роки у неї немає нікого ...
Трохи відвислих величезна груди, повненький стегна, від яких чоловіки сходять з розуму ... і руки, руки, які не знає куди подіти ...
З кута принеси мені ремінь ...
Куди, погань, пішла? .. нюх від радості серед ночі зовсім втратила? .. на коліна, шалава, і рачки в куток, де він лежить ... і в зубках Пану ...
Віля, виляв задом, погань ... намагайся сподобатися і порушити ...
І вже вголос, побачивши, як ти покірно принесла і поклала ремінь прямо біля моїх ніг, і як собака, рачки стоїш і чекаєш від мене вирішення своєї долі: проси, хльоркою, тебе покарати ...
Голосніше, голосніше, лярва, щоб всі чітко і ясно всі чули ... або зібралася так стояти голою всю ніч, ні фіга нас не підлестившись? ..
Встану, візьму в руки ремінь, і, затиснувши твою голову собі між стегон, опущу різко ремінь на твій пещений і упругенькій зад ...
Тільки, сука, піскні ... уроем ...
Ще удар армійським ременем по спині ... щоб знала, паскуда, як красти ... як залазити ... як підставляти пацанів-охоронців ...
Ноги розсунемо ще ширше ... ширше, сказав .
фотки дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-18 21:41:30
Страница: 1